Kapris-tomaattisilli
4-6 kpl sillifileetä |
Kastike |
100 g tomaattipyreetä |
1/2 dl rypsiöljyä |
3 rkl punaviinietikkaa |
1 rkl fariinisokeria |
1 rkl roseepippuria |
Lisäksi |
1 kpl punasipulia |
2 kpl laakerinlehteä |
1 dl kapriksia |
Liota sillejä tarvittaessa 1–2 tuntia kylmässä vedessä (tarkista pakkauksesta).
Valuta sillit, kuivaa talouspaperilla ja leikkaa haarukkapaloiksi.
Sekoita kastikeainekset keskenään. Leikkaa punasipuli renkaiksi.
Sekoittele kastike rauhallisin liikkein sillipalojen joukkoon. Lusikoi kalapalat laakerinlehtien, punasipulirenkaiden ja kapristen kanssa lasiseen purkkiin. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Valuta sillit, kuivaa talouspaperilla ja leikkaa haarukkapaloiksi.
Sekoita kastikeainekset keskenään. Leikkaa punasipuli renkaiksi.
Sekoittele kastike rauhallisin liikkein sillipalojen joukkoon. Lusikoi kalapalat laakerinlehtien, punasipulirenkaiden ja kapristen kanssa lasiseen purkkiin. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti