lauantai 31. joulukuuta 2011

Uuteen vuoteen 2012

Toivottelen kaikille blogini lukijoille
Onnekasta Uutta Vuotta 2012!
Ehkä näemme taas 1.12.2012:)

Samalla tahdon Kiittää kun vierailitte ja vielä erityskiitoksen tahdon antaa teille, jotka ilahdutitte myös kommenteillanne! Kiitos!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta <3

Minna kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!

Katja kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta! :)

sariw kirjoitti...

Kiitos sinulle ihanasta joulublogista ... toivottavasti tapaamme taas ensi jouluna ; )
Oikein onnellista ja hauskaa uutta vuotta 2012 !

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että tulet mukaan Etsiresepti.fi:n ruokablogikärkeen.

Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
www.etsiresepti.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Saako esittää postaustoiveen??

Sinun joulu! Muistoja, perinteitä, aaton kulku, lemppariasiat jne. Voi olla myös useassa postauksessa aiheittain, kuvat ois myös kivoja (omat erityisesti) ja lapsuuden joulu oli tällainen!! voi sentään, höperöidyin jo. Paljon tekstiä, niitä kuvia ja voi jakaa useaan postaukseen jos siltä tuntuu :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Huomasin että pyyntöni on vaikuttanut joidenkin mielestä epäilyttävältä tai vilpilliseltä. Halusin tulla kertomaan, että luettelemani asiat ovat esimerkkejä, joista minua kiinnostaisi lukea. Luettelo on myös tarkoitettu herättämään inspiraatiota :) En ole käyttämässä kirjoituksianne mihinkään muuhun kuin tunnelmointiin ja lukemiseen, sillä olen kiinnostunut erilaisista tavoista viettää joulua. Jokainen saa itse päättää kuinka henkilökohtaisesti kirjoittaa, mistä kirjoittaa, tai kirjoittaako mitään. Tämä on vain ehdotus. :)

Kopioin ja kommentoin tämän saman kommentin jokaiselle, jolle olen toiveen esittänyt. Asiani on kaikille sama, joten en jaksa alkaa kirjoittamaan useaan kertaan.

Toivottavasti turhat pelot ja luulot pyyntöäni kohtaan on nyt voitettu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...