perjantai 23. joulukuuta 2011

Viimehetken sillit:)

Vielä ehtii laittamaan sillit maustumaan yön yli. Viime vuonna tein tällä Maku-lehden reseptillä kapris-tomaattisillejä ja niin myös tänään. Tässä resepti:


Kapris-tomaattisilli

4-6 kpl sillifileetä

Kastike
100 g tomaattipyreetä
1/2 dl rypsiöljyä
3 rkl punaviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria
1 rkl roseepippuria

Lisäksi
1 kpl punasipulia
2 kpl laakerinlehteä
1 dl kapriksia
Liota sillejä tarvittaessa 1–2 tuntia kylmässä vedessä (tarkista pakkauksesta).
Valuta sillit, kuivaa talouspaperilla ja leikkaa haarukkapaloiksi.
Sekoita kastikeainekset keskenään. Leikkaa punasipuli renkaiksi.
Sekoittele kastike rauhallisin liikkein sillipalojen joukkoon. Lusikoi kalapalat laakerinlehtien, punasipulirenkaiden ja kapristen kanssa lasiseen purkkiin. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...